Obs! Alla beställningar görs via mail: andreas@nordtuning.se
Obs! Alla beställningar görs via mail: andreas@nordtuning.se
Cart 0

Allmänna villkor

Beställningar görs via mail.
Alltid snabba mailsvar på frågor/beställningar även kvällar och helger.
Mail: 
andreas@nordtuning.se

Nordtuning innehar F-skatt

Ansvar
Nordtuning ansvarar inte för materiella eller personskador på grund av användande av våra produkter.  Det är kundens ansvar att kontrollera varan vid mottagandet och du som kund ansvarar för användning av varan. 

PERSONUPPGIFTER
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av nordtuning.se i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. 

Personuppgifterna vi hanterar är namn, telefonnummer, mailadress och leveransadress. 

Vi sparar uppgifterna i sju år, på grund av reglerna i bokföringslagen. Därefter raderar vi dem på din begäran.

 

Nordtuning kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Personuppgifter kommer behandlas av tredje part då det är nödvändigt för att kunna expediera din order, det rör sig då om logistikföretag, tredjepartslogistikföretag samt där betaltjänst är vald, av bank eller finansinstitut.